loading...

یونولیت

بازدید : 215
دوشنبه 10 ارديبهشت 1403 زمان : 19:40
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یونولیت

شاید شما هم تاکنون با این پرسش روبرو شده اید که چاپ فلزات چیست و چگونه انجام می گیرد. لازم به ذکر است که به چاپ فلزات، چاپ بر روی فلز نیز گفته می شود و منظور فرایندی است که طی آن لوگو، عکس، نوشته و…. بر روی فلزاتی از قبیل استیل، آهن، گالوانیزه و…. چاپ می شود. برای اجرای بهینه این کار از دستگاه های مخصوصی استفاده کرده و روش های خاصی را به کار می گیرند تا فرایند چاپ روی فلزات با دقت و کیفیت بیشتری همراه باشد. در حال حاضر از این عملیات برای ایجاد طیف بسیار وسیعی از محصولات استفاده می کنند و انواع و اقسام تابلوهای تبلیغاتی، علائم، هدایا و…. را تولید می نمایند.

در این مقاله به ارائه مطالبی در زمینه چاپ روی فلزاتخواهیم پرداخت و مزایای این کار را مرور و بررسی خواهیم کرد. پس اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید با ما همراه باشید.

مزایای چاپ فلزات

چاپ بر روی فلزات مزایای بسیار زیادی ایجاد می کند. به همین دلیل هم موارد استفاده فراوانی را به خود اختصاص داده است. یکی از مهم ترین این مزایا داشتن دوام و ماندگاری بسیار بالا است.

چاپ های ایجاد شده بر روی فلز در برابر عوامل محیطی و یا آسیب هایی مانند نفوذ آب و رطوبت مقاوم هستند و یا می توانند در برابر تابش نور خورشید، سایش و فرسایش های محیطی از خود حفاظت کنند. چاپ­ های روی فلزات در برابر هرگونه ضربه و یا خط، خراشیدگی و…. نیز مقاومند.

عملیات چاپ روی فلز را می توانند با تنوع بسیار بالایی به سرانجام برسانند و برای آن رنگ ها و طرح های مختلفی در نظر بگیرند.

دستگاه چاپ روی فلز چیست؟

از آنجایی که ورق های فلزی متنوعی برای چاپ مورد استفاده قرار می گیرند، پس روش چاپ فلزاتو یا دستگاه مخصوص این کار ممکن است متفاوت باشد. برای نمونه اگر بخواهند فرایند چاپ را بر روی قوطی های حلبی انجام دهند روش چاپ افست را انتخاب می کنند و برای چاپ پنل های فلزی و یا فلزات دایره ای از چاپ فلز سیلک کمک می گیرند.

چاپ تامپو نیز روشی بسیار مناسب برای فلزاتی است که دارای اشکال هندسی بوده و یا قوس دارند. اگر تمایل داشته باشند به صورتی کاملاً مستقیم تصاویر و نوشته های مد نظر خود را بر روی فلزات چاپ کنند نیز باید دستگاه مخصوص این کار را مورد استفاده قرار دهند.

در حال حاضر برای چاپ مستقیم از دستگاه چاپ دیجیتال و یا فلت بد استفاده می کنند تا بتوانند به چاپ تمام رنگی بر روی انواع فلزات دست بزنند. علاوه بر برخورداری از این ویژگی و مزیت، استفاده از دستگاه چاپ بر روی فلزات فلت بد کمک می کند تا خروجی کار بسیار با کیفیت باشد و شما بتوانید تمامی جزئیات طرح و یا تصاویر را به راحتی مشاهده و بررسی کنید.

حتی این امکان هم وجود دارد که بتوانید متون کوچک را به شکلی کاملاً خوانا مطالعه و مشاهده نمایید. این مزایای منحصر به فرد باعث شده تا امروزه از این دستگاه برای چاپ تابلوهای تبلیغاتی استفاده های فراوانی به عمل آید.

به ویژه تابلوهایی که تصاویر دقیقی داشته و دارای جزئیات فراوان هستند. این دستگاه قادر است مرکب را به شکلی کاملا مستقیم بر روی فلزات مورد نظر شما بریزد و سپس فرایند چاپ را آغاز کند.

حواستان باشد که برای دستیابی به تصاویر با کیفیت بالاتر حتماً از مرکب مرغوب استفاده کنید. در غیر این صورت ممکن است تصاویر مد نظر شما از ثبات رنگی بالا و مطلوب برخوردار نباشند.

چاپ بر روی کدام نوع از فلزات؟!

در حال حاضر این امکان فراهم شده که بتوانند عملیات چاپ فلزات را بر روی طیف گسترده ای از این محصولات انجام دهند. از پرکاربردترین فلزات مورد استفاده برای این فرایند می توان به فلز آلومینیوم اشاره کرد.

همان طور که می دانید آلومینیوم یکی از سبک وزن ترین انواع فلزات محسوب می شود و در عین حال دوام، طول عمر و مقاومت بسیار بالایی هم دارد. به همین دلیل می توانند تابلوهای تبلیغاتی، علائم مختلف، ظروف فلزی و… را با استفاده از این فلز تولید کنند.

یکی دیگر از فلزات مورد استفاده برای این فرایند، استیل است که شما آن را با عنوان یک فلز مقاوم در برابر خوردگی می شناسید و بارها و بارها از آن استفاده کرده اید.

حتی می توانید برای چاپ فلزاتاز ورق های مسی هم استفاده کنید. این فلز نیز رنگ منحصر به فردی داشته و برای ایجاد محصولات تبلیغاتی، علائم، جواهرات، تولید اکسسوری و….. مناسب به نظر می رسد.

علاوه بر دستگاه چاپ دیجیتال فلت بد، در حال حاضر از روش ها و دستگاه های دیگری هم برای چاپ فلزاتاستفاده می کنند که از رایج ترین آن ها می توان به اسید کاری، حکاکی با لیزر، روش الکتروشیمیایی، روش چاپ ترانسفر و…. اشاره کرد.

مراحل چاپ فلزات

در اولین مرحله چاپ روی فلزات باید هرگونه آلودگی از سطح فلز با استفاده از روش های چربی زدایی پاک شود. پس از آن بار الکتریکی ساکن از فلز مورد نظر خارج گردد.

بعد از اجرای این گام باید رطوبت هوا را کنترل کنند تا ورق های فلزی تحت تاثیر آن اکسیده نشوند. در گام بعدی چاپ فلزات نیز باید ورق های مورد نظر را بر روی سینی دستگاه چاپ جای دهند تا فرایند چاپ آغاز شود.

برچسب ها چاپ فلزات,
بازدید : 191
دوشنبه 10 ارديبهشت 1403 زمان : 19:39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یونولیت

لیبل فلزی عنوان یک نوع پلاک است که در پشت آن از چسب دو طرفه استفاده می کنند. از انواع مختلف لیبل های فلزی در موارد و کاربردهایی استفاده می شود که امکان پیچ کردن و یا پرچ وجود ندارد. تولید کنندگان می توانند انواع این محصولات را با کیفیت بسیار بالا و دوام قابل توجه بر اساس نوع نیازها و مصارف مشتریان تولید کنند و اطلاعات مهم و مورد نیاز یک شرکت و یا مجموعه را بر سطح آن درج نمایند.

در این مقاله به ارائه مطالبی درباره لیبل فلزیخواهیم پرداخت و برخی از مهمترین ویژگی های این محصولات را مرور و بررسی خواهیم کرد. پس اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید با ما همراه باشید.

مهمترین ویژگی های لیبل­های فلزی

لیبل ساخته شده از جنس فلز باید از مقاومت بسیار بالایی برخوردار باشد. به گونه ای که بتواند در برابر شرایط سخت از خود حفاظت کند. برای نمونه به راحتی دچار خوردگی نشده و یا ضربات حرارت و رطوبت نتوانند در کیفیت آن تاثیر منفی ایجاد کنند.

این محصولات باید از دوام و عمر مفید بالایی برخوردار شده و ماندگاری مورد نظر مشتریان را داشته باشند. لیبل فلزیباید با ثبات بالا ساخته شوند و نتوان آن ها را از سطح فلز جدا کرد. یکی دیگر از ویژگی های لیبل خوب فلزی، برخورداری از خاصیت چسبندگی بسیار قوی و بالا است.

در غیر این صورت نمی تواند به سطح فلزات متصل شده و از خود در برابر ضربات محیطی و دیگر آسیب ها حفاظت به عمل آورد. مقاومت بالا در برابر سایش و فرسایش دیگر ویژگی مهم لیبل­ های فلزی است تا اطلاعات درج شده بر سطح آن­ها در مدت زمان های طولانی باقی بماند.

موارد کاربرد و مصارف لیبل فلزیو انواع آن

لیبل­ فلزی توسط طیف وسیعی از افراد و صاحبان کسب و کارها مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از مهم ترین این مصارف، شماره گذاری است. تابلوهای مشخصات و علائم راهنمایی و رانندگی، تبلیغات و… دیگر موارد استفاده از این محصولات هستند.

لیبل های فلزی مورد استفاده توسط کسب و کارها و مشتریان مختلف می توانند از جنس های متنوعی تهیه شوند که از جمله این جنس ها می توان به استیل، برنج، آلومینیوم و…. اشاره کرد. تولید کنندگان انواع لیبل فلزیرا در ابعاد و اندازه های مختلف طراحی کرده و به بازار مصرف ارائه دهند تا قابل استفاده در مصارف مد نظر مشتریان بوده و نیازهای کسب و کار آن ها را پاسخ دهند.

این محصولات در ضخامت های مختلفی هم تولید می شوند که در بیشتر موارد این میزان به چیزی در حدود ۰.۶ میلی متر می رسد.

لیبل استیل

شما می توانید از شرکت تولید کننده لیبل درخواست کنید تا این محصول را با طرح های گوناگون برایتان تولید کند و انواع استیل نگیر طلایی براق، نقره ای براق، طلایی مات، نقره ای مات و…. را برای آن در نظر بگیرند. همان طور که می دانید لیبل های فلزی ساخته شده با ورق استیل مات از سطحی بافت دار به وجود آمده و مات به نظر می رسند.

به همین دلیل نمی توانند نور را انعکاس و یا بازتابش دهند. در حالی که لیبل های ساخته شده با استیل براق از شفافیت قابل توجهی بهره مند شده و امکان انعکاس نور را دارند. شما می توانید بر اساس نوع نیازها و مصارف خود هر کدام از این متریال ها را که ترجیح می دهید برای لیبل فلزیمورد نظرتان انتخاب کنید و از کیفیت بالای آن ها مطمئن باشید.

استیل نگیر نیز به نوعی از ورق های استیل گفته می شود که آب و رطوبت در کیفیت آن هیچگونه تاثیر منفی به وجود نمی آورد. به این محصولات لیبل ضد زنگ نیز گفته می شود. در مواردی که امکان دارد لیبل در تماس با آب و یا رطوبت قرار بگیرد از این جنس استفاده می شود.

در حالی که استیل بگیر مناسب کاربرد در مکان های مرطوب نیست. این دو لیبل به لحاظ ویژگی های ظاهری با یکدیگر اختلاف چندانی نداشته اما کیفیت و قیمتشان با یکدیگر فرق می کند.

لیبل آلومینیومی

لیبل فلزیآلومینیومی نیز موارد کاربرد و مصارف خاص خود را دارد. در بیشتر موارد از این متریال در صنایع استفاده می کنند. لیبل های فلزی ساخته شده از این جنس از ضخامت کمتری نسبت به استیل برخوردار شده اند و شما می توانید آن ها را به راحت ترین شکل ممکن و با دست ها خم و راست کنید.

در حالت معمول لیبل های فلزی آلومینیومی به صورت چاپی طراحی و تولید شده و در اختیار صاحبان مشاغل و متقاضیان قرار می گیرند. چراکه امکان چاپ اسید شو بر روی آن ها وجود ندارد. این محصولات حالت گود رفته نداشته و رنگ می تواند به راحتی بر سطح آن ها بنشیند.

لیبل آلومینیومی از وزنی بسیار سبک برخوردار شده اما دوام، ماندگاری و عمر مفید آن قابل توجه است. برای خرید این نوع لیبل های فلزی هزینه و قیمت کمتری نسبت به استیل پرداخت خواهید کرد.

قیمت لیبل فلزی

قیمت لیبل ­فلزی یک نرخ ثابت و قطعی نبوده و نمی توان برای آن­ها رقم دقیقی در نظر گرفت. این عامل تحت تاثیر چند فاکتور مهم قرار می گیرد که یکی از مهمترین آن ها جنس لیبل است.

همان طور که پیش از این نیز اشاره شد انواع مختلف لیبل های فلزی با استفاده از متریال های گوناگون ساخته می شوند و ابعاد و اندازه آن ها نیز با یکدیگر متفاوت است. نوع طراحی و ویژگی های خاص نیز قیمت لیبل فلزیرا با تغییر و تحول مواجه می سازد.

برچسب ها لیبل فلزی,
بازدید : 220
دوشنبه 10 ارديبهشت 1403 زمان : 19:39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یونولیت

بج سینه عنوان یک قطعه است که در حالت معمول با استفاده از فلز ساخته می شود و می توان آن را مشابه با یک سنجاق سینه محسوب کرد. کسب و کارها برای برندسازی و توسعه و رونق بخشی به فعالیت های تجاری و یا خدماتی خود از این قطعه استفاده کرده و آن را در سمت چپ سینه، بر روی یقه کت، روی مقنعه و گاه بالای آستین نصب می نمایند. سنجاق سینه با الهام گیری از نشان تجاری و یا لوگوی برندها ساخته می شود و رنگ و فرم آن برای سازمان های مختلف متفاوت است.

در این مقاله به ارائه مطالبی درباره این قطعات خواهیم پرداخت و موارد کاربرد و انواع و جنس آن ها را مرور و بررسی خواهیم کرد. پس اگر شما هم به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید با ما همراه باشید.

موارد کاربرد و مصارف بج سینه

بج یا نشان سینه را می توان نوعی نماد و نشانه وابستگی و همبستگی افراد به یکدیگر، به یک مجموعه، به یک مذهب و آیین خاص و…. به شمار آورد که به آن اتیکت، سنجاق سینه، گل سینه و… نیز گفته شده و در زبان انگلیسی به شکل Badge به نمایش در می آید.

سنجاق سینه یک نوع وسیله جانبی محسوب شده و در بیشتر موارد لوگو و یا علامت یک نهاد را نشان می دهد و می توان از آن برای نشان دادن سرویس ها و خدمات ارگان های خاص، دستاوردها، نمادهای اختیاری مجموعه هایی مانند پلیس و آتش نشانی استفاده کرد.

این نماد نشان دهنده مشاغل قانونی، وضعیت دانشجویی و یا کارآموزی بوده و یا حتی به عنوان یک ابزار شناسایی کاملاً ساده مورد استفاده قرار می گیرد. از این ابزار در کمپین های تبلیغاتی و فرایندهای مربوط به بازاریابی نیز استفاده های فراوانی به عمل می آید.

در ارگان های نظامی و انتظامی از انواع اتیکت سینه برای نشان دادن واحدهای رزمی و یا بازویی که فرد به آن تعلق دارد، مدارک دریافت شده از طریق آموزش های نظامی، رتبه و… استفاده می شود.

انواع و جنس نشان سینه

طبق یک دسته بندی کلی می توان بج سینه را در دو دسته اصلی جای داد که عبارتند از بج و یا نشان فلزی و نشان سینه غیر فلزی. حتی می توان برای قطعات ساخته شده از جنس فلز انواع آبکاری های طلا و یا آبکاری الکتروفورتیک را در نظر گرفت.

در مواردی که قصد داشته باشند نشان سینه را با استفاده از فلزات تولید کنند برای آن جنس ها و متریال هایی از قبیل برنج، استیل، مولتی استایل، آلومینیوم، سرب و… را در نظر می گیرند. با این حال در بیشتر موارد جنس انتخاب شده برای تولید این قطعات، برنج است. در ادامه درباره این موضوع بیشتر صحبت خواهیم کرد.

بج سینهسرب

سنجاق سینه سرب که به آن بج ریخته گری نیز گفته می شود به شکل عمده تولید شده و در تیراژ های بالا در اختیار متقاضیان قرار می گیرد. در مواقعی که قصد داشته باشند بج نظامی تولید کنند از این متریال کمک گرفته و انواع سردوشی ها، مدال های نظامی، لوگو سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و.. را تولید می نمایند.

بج سینهمولتی استایل

این نشان ها با استفاده از متریال مولتی استایل به وجود می آیند که به فلزات شباهت داشته و از جنس سبکی برخوردار شده است. در مواقعی که بخواهند نشان سینه را با سرعت بالایی تولید کرده و در اختیار متقاضیان قرار دهند از این متریال کمک می گیرند. برای ساخت بج سینه مولتی استایل از دستگاه لیزر استفاده می کنند.

بج سینهآلومینیومی

جنس نشان سینه می تواند آلومینیوم باشد که با سرعت بالایی تولید می شود. با این حال سرعت تولید آن از مولتی استایل پایین تر است. چراکه آلومینیوم نیاز بیشتری به برش داشته و برش دهی به آن از مولتی استایل سختی بیشتری دارد.

بج آلومینیومی مزایا و ویژگی های قابل توجهی دارد. برای نمونه ظاهر آن جذاب و شکیل است و بسیاری از صاحبان کسب و کارها ترجیح می دهند نشانه های تجاری و لوگو خود را با استفاده از این جنس تولید کنند. به ویژه سازمان هایی که رنگ واحدی برای لوگوی خود نداشته و یا این موضوع برایشان اهمیت بیشتری دارد.

اگر شما هم می خواهید تمامی جزئیات کسب و کارتان بر روی بج و یا نشان سینه درج شود بهتر است از این جنس استفاده کنید. در حالت معمول برای ساخت این محصولات از روکش پلی استر استفاده کرده و آن را با آهنربا اتصال می دهند.

بج سینهاستیل

بج استیل به دلیل مزایایی که دارد انتخاب اول و گزینه مطلوب بسیاری از صاحبان کسب و کارها است. یکی از مهمترین مزایای این متریال این است که رنگ ثابتی داشته و به مرور زمان از بین نمی رود.

از سوی دیگر می توانند آن را با سوزن اتصال دهند. حواستان به این نکته هم باشد که برای اتصال دهی این محصول تجربه و تخصص بالایی لازم است. این نوع بج ها سخت برش می خورند.

بج سینهبرنجی

بیشتر بج های سینه موجود در بازار با استفاده از این متریال تولید شده و در اختیار صاحبان کسب و کارهای گوناگون قرار می گیرند. تولید کنندگان انواع بج برنجی را به شکل مات و براق تهیه کرده و به بازار مصرف ارائه می دهند.

این محصولات از امکان رنگ آمیزی برخوردار شده اند و به شیوه مناسبی آبکاری می شوند. به این معنا که می توانند آن ها را به سادگی و با کمک آب طلا، آب کروم، آب نیکل و…. آبکاری کنند. متریال برنج نرم و خشک بوده و می توانند به راحتی بر روی آن اره کاری انجام داده و یا آن را برش بزنند.

برچسب ها بج سینه,
بازدید : 307
دوشنبه 10 ارديبهشت 1403 زمان : 19:39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یونولیت

پلاک آلومینیومی ، صفحه ای نازک و مستطیلی یا مربعی شکل از جنس آلومینیوم است که برای درج اطلاعات مختلف بر روی سطوح گوناگون به کار می رود. این پلاک ها به دلیل برخورداری از مزایای متعدد، از جمله وزن سبک، مقاومت بالا در برابر خوردگی، شکل پذیری آسان، تنوع در رنگ و طرح و قیمت مناسب، به یکی از پرکاربردترین انواع پلاک در صنایع مختلف تبدیل شده اند. در این مقاله قصد داریم به بررسی ابعاد مختلف پلاک های آلومینیومی بپردازیم.

1- جنس پلاک آلومینیومی

پلاک آلومینیومی از آلیاژهای مختلف آلومینیوم ساخته می شوند که هر کدام ویژگی ها و کاربردهای خاص خود را دارند. رایج ترین آلیاژهای مورد استفاده در ساخت این پلاک ها عبارتند از:

  • آلیاژ 1050: این آلیاژ نرم و شکل پذیر بوده و برای پلاک هایی که نیاز به خم شدن یا فرم دهی دارند مناسب است.
  • آلیاژ 3003: این آلیاژ از مقاومت بالایی در برابر خوردگی برخوردار بوده و برای پلاک هایی که در محیط های بیرونی و مرطوب نصب می شوند مناسب است.
  • آلیاژ 5052: این آلیاژ از استحکام بالایی برخوردار بوده و برای پلاک هایی که در معرض فشار و ضربه هستند مناسب است.

علاوه بر آلیاژهای فوق، از آلیاژهای دیگری نیز می توان در ساخت پلاک های آلومینیومی استفاده کرد. انتخاب آلیاژ مناسب به کاربرد پلاک و شرایط محیطی که در آن نصب می شود بستگی دارد.

در هنگام انتخاب پلاک آلومینیومی، باید به ضخامت پلاک نیز توجه کرد. ضخامت پلاک های آلومینیومی معمولا بین 0.5 تا 3 میلی متر است. پلاک های ضخیم تر از استحکام بالاتری برخوردار بوده و برای کاربردهایی که نیاز به مقاومت بیشتری دارند مناسب هستند.

2- روش های ساخت پلاک آلومینیومی

پلاک های آلومینیومی به روش های مختلفی ساخته می شوند که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. رایج ترین روش های ساخت پلاک آلومینیومیعبارتند از:

چاپ

در این روش، طرح و نوشته مورد نظر بر روی سطح پلاک چاپ می شود. روش های مختلفی برای چاپ روی پلاک آلومینیومی وجود دارد، از جمله:

  • چاپ افست: این روش برای چاپ طرح های رنگی و پیچیده مناسب است.
  • چاپ دیجیتال: این روش برای چاپ طرح های ساده و تک رنگ مناسب است.
  • چاپ سیلک اسکرین: این روش برای چاپ طرح های برجسته و سه بعدی مناسب است.

چاپ یکی از رایج ترین روش های ساخت پلاک آلومینیومیاست. این روش به دلیل سرعت بالا، کیفیت مناسب و قیمت ارزان، برای تولید انبوه پلاک ها مناسب است.

حکاکی

در این روش، طرح و نوشته مورد نظر با استفاده از ابزارهای لیزری یا مکانیکی بر روی سطح پلاک حک می شود. حکاکی لیزری از ظرافت و دقت بالایی برخوردار بوده و برای ایجاد طرح های پیچیده مناسب است. حکاکی مکانیکی با استفاده از ابزارهای دستی یا دستگاه های CNC انجام می شود و برای ایجاد طرح های ساده و هندسی مناسب است.

حکاکی یکی از روش های باکیفیت ساخت پلاک آلومینیومیاست. این روش به دلیل ماندگاری بالا و مقاومت در برابر عوامل محیطی، برای پلاک هایی که در معرض نور خورشید، بارش و تغییرات دمایی قرار دارند مناسب است.

برجسته سازی

در این روش، طرح و نوشته مورد نظر با استفاده از قالب و فشار بر روی سطح پلاک برجسته می شود. این روش برای ایجاد ظاهری سه بعدی و جذاب مناسب است. برجسته سازی به روش های مختلفی، از جمله پرسکاری، دایکاستینگ و اکستروژن انجام می شود.

3- کاربردهای پلاک آلومینیومی

پلاک های آلومینیومی به دلیل برخورداری از مزایای متعدد، از جمله وزن سبک، مقاومت بالا در برابر خوردگی، شکل پذیری آسان، تنوع در رنگ و طرح و قیمت مناسب، در صنایع مختلف کاربرد دارند.

برخی از مهم ترین کاربردهای پلاک های آلومینیومی عبارتند از:

صنعتی

  • نصب بر روی ماشین آلات و تجهیزات: برای درج اطلاعات مربوط به نام، مدل، شماره سریال، تاریخ ساخت و سایر مشخصات دستگاه
  • نصب بر روی تابلوهای برق: برای درج اطلاعات مربوط به ولتاژ، جریان، نوع برق و سایر مشخصات فنی تابلو
  • علامت گذاری قطعات و لوله ها: برای درج اطلاعات مربوط به نوع، جنس، اندازه و سایر مشخصات قطعات و لوله ها

ساختمانی

  • نصب بر روی درب ها و پنجره ها: برای درج شماره واحد، نام صاحبخانه و سایر اطلاعات مربوط به آپارتمان یا ساختمان
  • نصب بر روی پلاک های ثبتی: برای درج اطلاعات مربوط به آدرس، متراژ، مالک و سایر مشخصات ملک
  • نصب بر روی تابلوهای راهنما: برای نشان دادن مسیر و جهت یابی در مجتمع های مسکونی، اداری و تجاری

تبلیغاتی

  • معرفی برند، محصول یا خدمات: برای درج نام، لوگو، آدرس و سایر اطلاعات مربوط به شرکت یا کسب وکار
  • اعلام تخفیف و حراج: برای درج اطلاعات مربوط به تخفیف ها، حراج ها و جشنواره های فروش
  • جذب مشتری: برای جلب توجه مشتریان و افزایش فروش

ترافیکی

  • نصب بر روی معابر و خیابان ها: برای درج نام خیابان، کوچه، میدان و سایر اطلاعات مربوط به معابر
  • نصب بر روی خودروها: برای درج شماره پلاک و سایر اطلاعات مربوط به خودرو
  • نصب بر روی علائم راهنمایی و رانندگی: برای درج اطلاعات مربوط به مسیر، سرعت مجاز و سایر قوانین رانندگی

یادبودی

  • نصب بر روی قبر: برای درج نام، تاریخ تولد و فوت و سایر اطلاعات مربوط به متوفی
  • نصب بر روی بناهای تاریخی: برای درج اطلاعات مربوط به نام بنا، تاریخ ساخت و سایر مشخصات تاریخی
  • نصب بر روی اماکن مذهبی: برای درج اطلاعات مربوط به نام مکان، تاریخ ساخت و سایر مشخصات مذهبی

نتیجه گیری

پلاک های آلومینیومی، محصولاتی کاربردی و متنوع هستند که در صنایع مختلف، مصارف گوناگونی دارند. در این مقاله، تلاش بر آن شد تا ضمن معرفی ابعاد مختلف پلاک آلومینیومی ، اطلاعات جامعی در خصوص جنس، روش های ساخت و کاربرد آنها ارائه گردد.

بازدید : 288
دوشنبه 10 ارديبهشت 1403 زمان : 19:38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یونولیت

مارک سازی بر چاپ طرح های مورد نظر بر روی انواع فلزات تمرکز دارد. این هنر ماندگار، با حک کردن نام، لوگو، اطلاعات یا هر طرح دلخواه بر روی سطوح فلزی، به خلق آثاری چشم نواز و بادوام می انجامد. در این مقاله، به بررسی جامع مارک سازیفلزات خواهیم پرداخت. از کاربردها و مزایای این هنر تا روش های مختلف انجام آن و نمونه هایی از کاربردهای خلاقانه، سفری در دنیای جذاب مارک سازی فلزات خواهیم داشت.

1- مارک سازیچیست؟

مارک سازیفلزات ، هنری دیرینه و کاربردی است که به چاپ طرح های مورد نظر بر روی سطوح فلزی می پردازد. این هنر، با به کارگیری روش های مختلف، نقش ها و نوشته های دلخواه را به طور دائمی بر روی فلز حک می کند و آثاری چشم نواز و ماندگار خلق می نماید.

در واقع، مارک سازیفلزات فراتر از یک تکنیک ساده ی چاپ است. این هنر، هویتی منحصر به فرد به محصولات فلزی می بخشد و آنها را از سایرین متمایز می کند. مارک فلز، گویی امضایی اصیل بر کالای فلزی می نهد و اصالت و کیفیت آن را تضمین می کند.

2- کاربردهای مارک سازی

در ادامه، به برخی از کاربردهای رایج مارک سازیفلزات در صنایع مختلف اشاره خواهیم کرد:

شناسایی محصول

درج نام برند، مدل محصول، شماره سریال و سایر اطلاعات بر روی قطعات فلزی برای شناسایی و ردیابی آنها. این امر در صنایع مختلفی مانند تولید لوازم الکترونیکی، ابزارآلات، خودرو و … کاربرد دارد. حک بارکد یا QR کد بر روی محصولات فلزی برای تسهیل فرآیندهای اسکن و شناسایی. این امر در انبارداری، مدیریت موجودی و ردیابی کالاها بسیار مفید است.

افزایش زیبایی

حک طرح ها و نوشته های تزئینی بر روی فلزات برای زیباتر کردن و لوکس تر نشان دادن آنها. این امر در صنایع مختلفی مانند تولید جواهرات، لوازم جانبی، ظروف فلزی و … کاربرد دارد. ایجاد طرح های برجسته و سه بعدی بر روی فلزات برای افزودن ظرافت و زیبایی به آنها. این امر در تولید سکه ها، مدال ها، تابلوهای یادبود و … کاربرد دارد.

ایجاد امنیت

حک علامت های امنیتی و هولوگرام بر روی محصولات فلزی برای جلوگیری از جعل و تقلب. این امر در صنایع مختلفی مانند تولید لوازم آرایشی، داروها، اسکناس و … کاربرد دارد. حک اطلاعات محرمانه بر روی قطعات فلزی مانند رمز عبور یا کدهای امنیتی. این امر در صنایع مختلفی مانند تولید دستگاه های ATM، گاوصندوق ها و … کاربرد دارد.

اهدای جوایز و یادبودها

حک نام، تاریخ و نوشته های یادبود بر روی سکه ها، مدال ها و سایر اشیاء فلزی برای به یاد ماندنی کردن مناسبت ها و تقدیر از افراد. این امر در مسابقات ورزشی، مراسم های یادبود و … کاربرد دارد. حک طرح های سفارشی بر روی فلزات برای هدیه دادن به افراد خاص. این امر می تواند شامل حک نام، تاریخ، عکس یا هر طرح دلخواه دیگری باشد.

تبلیغات

درج نام و لوگوی برند بر روی ابزارآلات، لوازم جانبی و سایر محصولات فلزی جهت تبلیغات و معرفی برند. این امر در صنایع مختلفی مانند تولید ابزارآلات، لوازم ورزشی، پوشاک و … کاربرد دارد. حک شعارها و جملات تبلیغاتی بر روی فلزات برای جذب مخاطب و افزایش آگاهی از برند. این امر در تولید هدایای تبلیغاتی، تابلوهای تبلیغاتی و … کاربرد دارد.

3- مزایای مارک سازی

مارک سازی، روشی کارآمد و کاربردی برای حک نقش و نگار بر روی سطوح فلزی است که مزایای متعددی را به همراه دارد. در ادامه، به برخی از مهم ترین مزایای این روش اشاره خواهیم کرد:

ماندگاری

علائم حک شده بر روی فلزات بسیار بادوام هستند و به مرور زمان به راحتی پاک نمی شوند. این امر در مقایسه با روش های چاپ سنتی مانند برچسب یا رنگ، که به مرور زمان فرسوده و از بین می روند، یک مزیت بزرگ محسوب می شود.

مارک سازیفلزات در برابر عوامل محیطی مانند رطوبت، گرما، خراشیدگی و ضربه مقاوم است. این امر باعث می شود که علامت ها و نوشته های حک شده بر روی فلزات برای مدت طولانی باقی بمانند و خوانایی خود را حفظ کنند.

تنوع

روش های مختلفی برای مارک سازیفلزات وجود دارد که می توان از آنها برای درج طرح ها و نوشته های مختلف استفاده کرد. از جمله روش های رایج مارک سازی فلزات می توان به حکاکی، چاپ لیزری، پرس ضربه ای و سوزاندن اشاره کرد.

ایجاد حس اصالت و کیفیت

مارک فلز حس اصالت و کیفیت را به محصولات فلزی القا می کند و اعتماد مشتریان را جلب می نماید. این امر در صنایع مختلفی مانند تولید جواهرات، لوازم جانبی، ابزارآلات و … که در آنها کیفیت و اصالت محصول از اهمیت بالایی برخوردار است، بسیار حائز اهمیت است.

هزینه ی مناسب

مارک سازیروشی نسبتاً ارزان برای درج اطلاعات و علامت گذاری بر روی محصولات فلزی است. در مقایسه با روش های دیگر مانند چاپ یا رنگ آمیزی، مارک سازیفلزات هزینه ی کمتری دارد و در عین حال، ماندگاری و کیفیت بالاتری را ارائه می دهد.

تنوع کاربرد

مارک سازیکاربردهای گسترده ای در صنایع مختلف دارد. از جمله این کاربردها می توان به شناسایی محصول، افزایش زیبایی، ایجاد امنیت، اهدای جوایز و یادبودها و تبلیغات اشاره کرد.

نتیجه گیری

با استفاده از این هنر اصیل، می توانید هویت و ارزش های برند خود را به طور ماندگار بر روی محصولات فلزی حک کنید و اعتماد و وفاداری مشتریان را جلب نمایید. مارک سازی، کلیدی برای ماندگاری و موفقیت در دنیای پررقابت امروز است.

برچسب ها مارک سازی,
بازدید : 203
جمعه 7 ارديبهشت 1403 زمان : 16:19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یونولیت

همه چیز راجع به یونولیت

یونولیت به یک ماده بسیار سبک وزن گفته می‌شود. در بیشتر موارد می‌توانید این محصول را در رنگ سفید و به صورت متخلخل مشاهده نمایید و یا در فرایند بسته بندی محصولات مختلف و یا در عایق کاری آن را مورد استفاده قرار دهید. نام دیگر یونولیت، فیبر سفید بوده و در حقیقت می‌توان گفت این محصول نوعی پلیمر به رنگ سفید است. این متریال­ها عایقی بسیار مناسب برای سر و صدای محیط بوده و در برابر گرما و دما و نفوذ رطوبت نیز از خود مقاومت قابل توجهی نشان می‌دهند. به این محصولات پلاستوفوم و یا آکاسیف نیز گفته می‌شود.

پلاستوفوم‌ را می‌توانند از طریق برخی فرایندهای پتروشیمی فراهم سازند. در این مقاله به ارائه مطالبی در زمینه این محصولات، نحوه تولید و موارد مصرف و کاربردهای آن­ها و انواع یونولیتساختمانیخواهیم پرداخت. پس اگر می‌خواهید به خرید این محصولات دست بزنید بهتر است پیش از هر اقدامی این مطلب را مرور کنید .

فرایند تولید یونولیت

در فرایند تولید پلاستوفوم‌ از برخی مواد پلی استایرن استفاده کرده و این مواد را درون قالب‌های خاصی می‌ریزند. با انبساط این مواد می‌توانند پلاستوفوم را به دست آورند. پلی استایرن در واقع نام یک نوع پلیمر سفید است. این ماده از طریق برخی فرایندهای پتروشیمی تولید شده و چگالی وزنی آن هم بسیار پایین است.

با این حال این ماده مقاومت بسیار بالایی در برابر حرارت و سر و صدای محیط داشته و در برابر رطوبت و نیز مقاوم است. در فرایند تولید ورق‌های پلاستوفوم به نکات زیادی توجه می‌شود که یکی از مهمترین این نکات در نظر گرفتن دانسیته این محصولات است.

در واقع دسته بندی انواع پلاستوفوم از طریق این فاکتور صورت می‌پذیرد. لازم است بدانید که دانسیته به طور کلی به وزن واحد حجم یک ماده اطلاق می‌گردد. این شاخص را می‌توانید با واحد کیلوگرم بر متر مکعب مورد سنجش و ارزیابی قرار دهید.

در زمینه دسته بندی ورق‌های پلاستوفوم می‌توان این کار را بر اساس میزان فشردگی آن‌ها انجام داد که همان دانسیته است. دانسیته یونولیت در حقیقت وزن یک بلوک از این محصولات با ابعاد یک متر در ۵۰ سانتی متر است .

قیمت یونولیت نیز با دانسیته آن‌ها در ارتباط مستقیم واقع شده و هر چه یک ورق، دانسیته و یا فشردگی بیشتری داشته باشد، قیمت بالاتری را هم از آن خود خواهد کرد.

موارد کاربرد و مصارف یونولیت

از آنجایی که سرعت اجرای پلاستوفوم­ نسبت به بسیاری از مصالح دیگر بیشتر است، بنابراین این محصولات در بسیاری از موارد، جایگزین مناسبی برای سفال هستند و برای اینکه بتوانند به سفال‌ها خاصیت عایق بودن ارائه دهند در آن‌ها از یونولیت استفاده می‌کنند.

به طور کلی از موارد کاربرد این محصولات می‌توان به تولید بلوک‌های سقفی برای ساختمان‌ها به جای بلوک‌های سیمانی و یا سفالی اشاره کرد. این محصولات عایق برودتی بسیار مناسبی در سردخانه‌ها و یخچال‌های صنعتی بوده و با استفاده از آن‌ها می‌توان انواع فوم‌های بسته بندی، یخدان و یا ترموس را طراحی و تولید نمود.

در حال حاضر از پلاستوفوم‌ به عنوان زمینه تابلوها به ویژه تابلوهای اعلانات نیز استفاده کرده و یا به منظور ساخت اشکال، انواع مختلف طرح‌ها، حروف فارسی و انگلیسی، ساخت ماکت، به عنوان فوم ریخته گری، فوم گلسازی و … از این محصولات استفاده می‌کنند.

انواع یونولیتساختمانی

از آنجایی که یکی از مهمترین موارد کاربرد پلاستوفوم‌ مصارف ساختمانی است، انواع مختلفی از این محصولات برای استفاده در نقاط مختلف ساختمان طراحی و تولید شده و در بازار مصرف وجود دارند.

از جمله انواع این محصولات می‌توان به یونولیت‌ فشرده ساختمانی اشاره کرد و یا پلاستوفوم سقفی و دیواری را نام برد. پلاستوفوم فشرده ساختمانی از وزن بالایی برخوردار شده و دانسیته و یا چگالی آن‌ها هم به دلیل فشرده بودن محصول بالا است. این متریال‌ها در حال حاضر کاربردهای فراوانی را در صنایع گوناگون به خود اختصاص داده‌اند.

از جمله این صنایع می‌توان به صنعت ساخت و ساز، صنعت خودرو سازی، صنایع غذایی، قالب سازی، مجسمه سازی، عایق سازی، بسته بندی، ساخت درب‌های ضد سرقت و .. اشاره کرد.

پلاستوفوم‌ سقفی نیز موارد مصرف و کاربردهای مخصوص به خود را دارند و طی سال‌های اخیر به عنوان قالب بتن در سقف‌های دال یک طرفه که در اصطلاح به آن‌ها تیرچه بلوک گفته می‌شود، مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

دانسیته این محصولات ۱۲ بوده و در حالت معمول ابعاد و اندازه‌های ۲۰۰ در ۵۰ در ۲۵ دارند. نوع دیگر پلاستوفوم‌، یونولیت‌ دیواری هستند که می‌توانید از آن‌ها به عنوان دیوارپوش فوم، فوم دیواری تزیینی، فوم دیوارپوش و … استفاده کنید.

طی سال‌های گذشته استفاده از این محصولات به عنوان فوم دیواری موارد مصرف و کاربردهای بسیار زیادی را به خود اختصاص داده است. یکی از مهمترین دلایل استفاده فراوان از این محصولات، خاصیت ضد صدا، صدا گیر بودن و یا در اصطلاح اکوستیک بودن آن‌ها است.

از سوی دیگر این محصولات ضد ضربه بوده و لذا گزینه‌هایی بسیار مناسب برای پوشش دیواره‌های سالن‌های ورزشی هستند. این نوع یونولیت از امکان شستشو برخوردار بوده و محصولاتی آنتی‌باکتریال به شمار می‌روند. استفاده از این محصولات در دیواره‌های یک سالن زیبایی و جذابیت قابل توجهی خواهد داشت.



مشاهده پست مشابه : ورق یونولیت چیست و چه کاربردی دارد؟
برچسب ها یونولیت,
بازدید : 210
جمعه 7 ارديبهشت 1403 زمان : 16:19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یونولیت

برای چندین سال، پلی استایرن منبسط شده یا یونولیت به عنوان یک ماده محبوب در کاربردهای مختلفی همچون بسته بندی مواد غذایی، عایق های مقرون به صرفه و کم مصرف در مصارف ساختمانی و همچنین مواد بسته بندی حمل ونقل و ضربه گیر برای کالاهای حساس به ضربه و موارد دیگر استفاده می شود. یونولیت یک ماده پلاستیکی فوم سفید است که از دانه های جامد پلی استایرن تولید می شود. این محصول معمولاً برای بسته بندی، عایق و غیره استفاده می شود.

ترکیب مواد در یونولیت شامل استایرن و پنتان است. استایرن ساختار سلولی یونولیترا تشکیل می دهد. پنتان نیز به عنوان یک ماده دمنده در این ترکیب استفاده می شود. هر دو این مواد یعنی استایرن و پنتان ترکیبات هیدروکربنی هستند و از محصولات جانبی نفت و گاز طبیعی به دست می آیند.

پس باید در نگهداری و انبارداری آنها بسیار محتاط بود زیرا این مواد قابلیت اشتعال بالایی دارند.

یونولیت یک ماده بسیار سبک وزن با هدایت حرارتی بسیار کم، جذب رطوبت کم و خواص ضربه گیری عالی است. یکی از کاستی های این نوع فوم قابلیت اشتعال بالای آن است.

یونولیتپس از قرارگرفتن در معرض حریق در طی بیست دقیقه شعله ور می شود. همچنین این ماده در مقابل محلول های شیمیایی مقاومت پایینی دارد.

یونولیتیکی از رایج ترین مواد در زندگی روزمره است. این فوم سفید را می توان در لیوان های نوشیدنی،عایق ها، بسته بندی و غیره مشاهده کرد. پلاستیک فوم از 98٪ هوا و مابقی از پلی استایرن تشکیل شده است.گرانول ها به گونه ای با بخار گرم می شوند که به سرعت حالت انبساط و کف شدن می گیرند و تشکیل یک بلوک با چگالی کم و به شکل خاصی را می دهند.

مواد تشکیل دهنده فوم یونولیتارزان و سبک هستند و معمولاً ۱۵ تا ۳۰ کیلوگرم در مترمکعب وزن دارند. پلی استایرن منبسط شده باگذشت زمان خواص اساسی خود را از دست نمی دهد و می تواند به طور کامل بازیافت و مورداستفاده مجدد قرار گیرد.

کاربردهای یونولیت

ساختمان سازی

فوم عایق یونولیتبه دلیل مجموعه ای عالی از خواص از جمله عایق حرارتی خوب، خواص ماندگاری خوب و وزن بسیار سبک، برای کاربردهای مختلف مورداستفاده قرار می گیرد. یونولیت از مصالح ساختمانی گرفته تا بسته بندی فوم سفید دارای طیف وسیعی از کاربردهای گوناگون است.

یونولیت بادوام، قوی و همچنین سبک وزن است و می تواند به عنوان سیستم های پانل عایق بندی شده برای نما، دیوارها، سقف ها و کف ساختمان ها و به عنوان یک پرکننده سبک در ساخت راه آهن استفاده شود.

بسته بندی

یونولیت دارای خاصیت جذب شوک و ضربه است و برای ذخیره و حمل اقلام شکننده مانند ظروف شیشه ای، مواد شیمیایی، تجهیزات الکترونیکی و محصولات دارویی ایدئال است.

عایق حرارتی و خاصیت مقاومت بالا در برابر رطوبت آن برای بسته بندی غذاهای پخته و همچنین اقلام فاسدشدنی مانند غذاهای دریایی، میوه و سبزی ها مناسب است.

استفاده های دیگر

یونولیت را می توان در ساخت لغزنده ها، هواپیماها و حتی تخته موج سواری به دلیل نسبت وزن کم مورداستفاده قرارداد.

استحکام یونولیت به همراه خاصیت جذب شوک ضربه آن را برای استفاده در صندلی های کودکان و کلاه های دوچرخه سواری بسیار مناسب می کند. همچنین فوم یونولیتمقاومت خوبی در برابر فشرده سازی دارد، به این معنی که این نوع فوم برای چیدن کالاهای بسته بندی ایدئال است. مواد عایق یونولیت همچنین در باغبانی در سینی های نهال برای ترویج هوادهی خاک کاربرد دارد.

یونولیت برای مصرف در مصالح ساختمانی بسیار مناسب است و از مقاومت بالایی برخوردار است همچنین دارای مقاومت فشاری بالا و عملکرد حرارتی برتر است.

به همین دلیل یونولیتانتخاب اول برای سازندگان خانه، معماران و مهندسان است. ساختار سلولی با چگالی بالا یونولیت عملاً آن را در برابر آب غیرقابل نفوذ می کند.

نتیجه گیری

به طورکلی فوم یونولیت دارای مزایای گسترده و کاربردهای گوناگونی است. ساختار سبک و حالت ضدضربه در این نوع فوم آن را به گزینه مناسبی برای انواع کاربری ها می کند. استفاده از بلوک های یونولیتی در عایق بندی و سقف ساختمان می تواند آن را ایمن و سبک و ضد زلزله کند.

همچنین وجود خاصیت عایق بودن این نوع فوم آن را به انتخابی برای عایق بندی رطوبتی در مکان هایی مانند روف گاردن می کند. در سردخانه ها برای جلوگیری از تبادل گرمایی محیط داخل و بیرون سردخانه از این نوع فوم به طور گسترده ای استفاده می شود.

در کارهای هنری و ماکت سازی یونولیتبسیار کاربرد وسیعی دارد و از ساخت ماکت ها تا مونتاژ یک دسته گل عروس را در بر می گیرد؛ بنابراین می توان چنین گفت که یونولیت یکی از پرکاربردترین مواد از مشتقات نفتی است که زندگی ما با آن گره خورده.

این فوم ها با فواید و مصارف فراوان نقاط ضعفی نیز دارند که می توان به خاصیت اشتعال پذیری آنها اشاره کرد. ازاین رو برای جلوگیری از مشکلات احتمالی لازم است نکاتی را در نگهداری و انبارداری یونولیتهامدنظر قرار دهید.

این فوم ها در صورت برخورد با آتش شعله ور می شوند. از نگهداری آنها در محیط کارگاه بپرهیزید. در جاهایی که احتمال می رود جرقه و یا سیگار داغ به آنها برسد از تلمبار کردن یونولیتها خودداری کنید.

توصیه می شود یونولیتها را تنها به اندازه ۶۰ مترمربع انبار کرده و مقدار زیادی را در یک جا جمع نکنید تا از عواقب این کار در امان باشید.

فوم های یونولیتدارای مزایای زیادی هستند از جمله این مزایا می توان موارد زیر را ذکر کرد:

بسیار سبک و قابل حمل آسان است، به راحتی قابل بازیافت است، به راحتی با رزین اپوکسی لمینت می شود، عایق حرارتی بالایی است، ایدئال برای کارهای بیرونی و داخلی ساختمان است، مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد، بسیار بادوام است، مقاوم در برابر فشرده سازی است، همه کاره از نظر قدرت، دارای قیمت پایین است، تولید شده در اشکال، اندازه ها و مواد فشرده سازی مختلف است، ویژگی های جذب شوک بالا را دارد، امکان استفاده از روکش های مختلف برای آن وجود دارد.

برچسب ها یونولیت,
بازدید : 238
جمعه 7 ارديبهشت 1403 زمان : 16:19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یونولیت

ساختمان سازی از هر زمان دیگری به امری جذاب تر و پیشرفته تر تبدیل شده است. افراد این روزها لذت بیشتری از این پروسه می برند؛ چرا که نسبت به قبل با ابزازر به روزتری سر و کار دارند. در گذشته دست سازندگان برای ساخت ساختمان ها چندان باز نبود، اما امروزه می توان تنوع بسیار خوبی را از این لحاظ مشاهده کرد.

یونولیتاز محصولاتی هستند که سال ها از اختراع آن ها می گذرد. یونولیت کاربردهای گوناگونی دارند و یکی از آن ها را باید ساختمان سازی به شمار آورد. امروزه در سقف ها و دیوارهای یک خانه کارخانه و یا بخش های مهمی از شهر از این یونولیتبهره می برند و معمولا هم جواب می گیرند.

این محصولات، مزایای گوناگونی را هم در دسترس افراد قرار می دهد. به عنوان مثال، آن ها نسوز هستند و در زمان حریق، شانس زیادی برای به حداقل رساندن آتش خواهید داشت. همچنین صرفه جویی و وقت و زمان از دیگر ویژگی های این محصولات به حساب می آیند. بدیهی است که این کالا در مدت زمان کمتری نسبت به دیگر مصالح ساختمانی نصب می شوند.

بسیاری از افراد این طور فکر می کنند که یونولیتامنیت زیادی ندارند و نمی توان از آن ها در ساختمان سازی استفاده کرد، در صورتی که هرگز این طور نیست. یونولیت هایی با مقاومت بالا در بازار به چشم می خورد که امنیت را برای شما به بیشترین حد خود می رساند. بنابراین خیالتان بابت این موضوع هم باید راحت باشد.

ما در مقالات قبلی وب سایتمان صحبت هایی در خصوص یونولیت و ابزاری مانند فوم های سقفی که از آن ها ساخته می شود، صحبت داشتیم که خوشبختانه استقبال خوب شما مردم عزیز را در پی داشت. امروز می خواهیم به سراغ یکی دیگر از این محصولات یعنی ورق های یونولیتبرویم و ببینیم که چه کاربردهایی برای ما دارند. پس در صورتی که شما هم می خواهید در این زمینه اطلاعات کسب کنید، این مطلب را هرگز از دست ندهید.

تعریف ورق یونولیت

نخست باید این طور گفت که ورق های یونولیت در بازار به نام های دیگری هم شنیده می شود. به عنوان مثال، پلاستوفوم، فوم ورقه ای و استایروفوم از این دسته هستند. پس وقتی این نام ها را شنیدید، تعجب نکنید. این محصولات سفید رنگ می توانند عایق مناسبی در برابر دما، صدا و رطوبت باشند. امروزه بعضی از یونولیتها را به صورت ورقه در می آورند تا در قسمت هایی با عمق و مساحت کم در املاک و دیگر موارد بتوان از آن ها بهره برد. به این محصولات ورق یونولیت گفته می شود.

ویژگی های ورق یونولیت

این ورقه ها وزن بسیار پایینی دارند و خیلی راحت قابل حمل هستند. شاید به همین دلیل باشد که استفاده از آن به وفور مشاهده می شود. به هر حال، این محصول از نظر وزن نسبت به مصالح دیگر در وضعیت ایده آلی قرار دارد. علاوه بر رنگ سفید، این کالا در رنگ های دیگری هم دیده می شود که البته تعداد آن ها چندان زیاد نیست.

از ورق های یونولیتی به عنوان نوعی پلیمر یاد می کنند. فرایندهای پتروشیمی گوناگونی رخ می دهد تا این ورق ها به وجود بیایند. در اصل باید گفت که این محصولات از نفت ساخته می شوند. از ویژگی های بارز ورزق های یونولیتی باید به تخلخل آن اشاره داشت که کاربردهای بیشتری را در دسترس مردم قرار داده است.

کاربردهای ورق یونولیت

از ورق های یونولیت صرفا در منازل استفاده نمی شود و کاربردهای دیگری هم دارد که در این بخش به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت. به منظور عایق کردن ساختمان ها، قرار دادن در کف یا سقف خانه ها، به اتمام رساندن کارخانه ها و برخی از ساختمان های به خصوص همچون سردخانه ها از ورق های یونولیتاستفاده می شود.

ورق های یونولیتی در اندازه های گوناگونی وجود دارند و با توجه به نیازی که دارید، قادر هستید تا یکی از آن ها را از آن خود کنید. البته شاید به اندازه ی مخصوصی نیاز داشته باشید که در بازار نباشد. برای این منظور، می توانید از بریدن این ورق ها استفاده کنید. به دلیل نازکی ای که در این محصولات دیده می شود، برش آن ها امر سختی نخواهد بود.

شما می توانید این برش را به افراد متخصص بسپارید، آن ها در کوتاه ترین مدت ممکن می توانند این کار را برایتان انجام دهند. البته شاید خودتان نیز در صورت داشتن مهارت مناسب، قادر به انجام دادنش باشید. برای برش ورق های یونولیتاز سیم هایی بسیار داغ بهره برده می شود تا این پروسه زودتر طی شود. باز هم توصیه ی ما به واگذاری این حرکت به افراد کاربلد است؛ چرا که ممکن است خطراتی را برایتان به دنبال داشته باشد.

عوامل موثر بر قیمت ورق های یونولیت

از مهم ترین عوامل تاثیر گذار بر قیمت ورق های یونولیتباید به اندازه، جنس و برند آن اشاره داشت. امروزه برندهای مختلفی انواع محصولات مربوط به یونولیت را تولید می کنند. اگر سری به بازار زده باشید، به سادگی می توانید به این مضووع پی ببرید. فراموش نکنید که از برند خوب و معتمدی خرید کنید و در این خصوص با دیگران هم مشورت داشته باشید.

ممکن است به صورت ندانسته، ورق هایی را خریداری کنید که اصل نباشند. این قضیه منجر به وقوع صدمات و آسیب هایی در طولانی مدت به شما و ملکتان خواهد شد. امیدواریم که از این مقاله راضی بوده باشید.

برچسب ها یونولیت,
بازدید : 262
جمعه 7 ارديبهشت 1403 زمان : 16:18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یونولیت

قیمت یونولیتچقدر است؟

یونولیت که یک پلیمر سفید رنگ است و با نام های پلاستوفومیا آکاسیف آن را می شناسند و از فرایند شیمیایی به دست می آید و امروزه این پلیمر کاربرد زیادی در ساختمان سازی دارد. در واقع یونولیت حجم بسیار بزرگی دارد؛ ولی وزن آن نسبت به حجمش بسیار کم است و مواد به کاررفته در آن به گونه ای است که می تواند یک عایق بسیار خوب برای ساختمان ها باشد.

معمولاً از یونولیتدر سقف ساختمان ها استفاده می کنند که به خوبی می تواند از انتقال حرارت، صدا، ضربه جلوگیری کند. این پلیمر شیمیایی می تواند جایگزین بلوک های سیمانی، تیرچه بلوک باشد که در مقابل آن ها نصب راحت تر و قیمت کمتری دارد و همچنین عملکرد آن نسبت به سیمان و تیرچه بالاتر است. یونولیت ۹۸ درصد از هوا تشکیل شده است و چگالی بسیار بالایی دارد و به همین دلیل است که یکی از متدهای کاربردی در ساختمان سازی شناخته شده است و تابه حال جایگزینی برای آن به وجود نیامده است.

در ادامه می خواهیم شما را با انواع یونولیت و نحوه کاربرد آن ها آشنا کنیم و اگر می خواهید از تفاوت قیمت انواع یونولیتها اطلاع داشته باشید در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

۶ ویژگی مهم یونولیت

یونولیت از دانه های سفید رنگ ریزودرشت تشکیل شده است و میزان حجم و چگالی آن به این دانه ها بستگی دارد. برخی از یونولیتها به صورت فشرده ساخته می شوند که چگالی بالاتری دارند؛ ولی از نظر ظاهری با دانه های ریزتری ساخته شده است. از ویژگی های مهم این ماده پلیمری سفید رنگ می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خاصیت ضد اشتعالی
  • وزن کم و سبک بودن
  • غیرقابل نفوذ بودن برای حشرات موذی
  • حمل آسان و راحت توسط کارگران و خطر کمتر
  • کاهش هزینه های ساخت و مقرون به صرفه بودن
  • افزایش مقاومت ساختمان و سبک سازی بارهای مرده

انواع یونولیتمناسب ساختمان

یونولیتها از نظر چگالی و ابعاد در دودسته یونولیت کرومیت و یونولیتسقفی قرار می گیرند و از هر دو مدل آن ها می توانید در سقف سازی ساختمان استفاده کنید و تنها تفاوت آن ها در میزان چگالی و ابعاد آن هاست.

یونولیتسقفی

از نظر ظاهری پلاستوفوم سقفی در ابعاد استاندارد ۲۰۰ و عرض ۵۰ و ارتفاع ۲۵ سانتی متر تولید می شود و به صورت مکعب مستطیل شکل است که در بین تیرچه های بلوک قرار می گیرد. یونولیتسقفی چگالی بین ۷ الی ۸ کیلوگرم بر مترمربع دارد. این محصول در بتن ریزی سقف، در لایه میانی ساندویچ پانل و زیر پوشش سقف لوله ها و شیروانی ها استفاده می شود و یک عایق صوتی و حرارتی خوبی در ساختمان است. از مزایای استفاده از یونولیتسقفیدر ساختمان سازی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاهش وزن سقف و در نتیجه کاهش وزن سازه
  • کاهش سایز تیرچه ها و ستون ها و در نتیجه کاهش مصرف آهن و فولاد در ساختمان
  • کاهش بتن مصرفی
  • مقاومت در برابر حریق و زلزله و ضربه پذیر بودن آن هنگام بتن ریزی
  • عایق حرارت و صدا
  • حمل آسان و کم هزینه

یونولیتکرومیت

این یونولیت در ابعاد استاندارد ۲۰۰ و عرض ۸۰ و ارتفاع ۲۵ سانتی متر ساخته شده است که نسبت به یونولیتهای سقفی عرض بیشتری دارد و همین امر موجب کاهش چشمگیری از مصرف فولاد و تیرچه در ساختمان سازی می شود. عرض بیشتر یونولیت کرومیت باعث شده است چگالی بالاتری هم داشته باشد و استفاده از آن مرقوم به صرفه تر است. از مزایای این محصول می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش سرعت اجرا
  • کاهش هزینه حمل ونقل و جابه جایی
  • کاهش هزینه ها به دلیل مزد کارگر و کاهش مصالح مصرفی دیگر
  • پیوستگی گچ و خاک در زیر سقف به دلیل شیارهای پایین بلوک ها

یونولیتدیواری

یونولیتدیواری عرض کمتری نسبت به دو مدل بالایی دارند و مناسب برای دیوارهای ساختمان است و در مقابل چگالی بالاتری دارد و به خوبی می تواند در انتقال صدا و حرارت مقاومت نشان دهد. قبل از گچ کاری ساختمان باید از آن استفاده شود که موجب پهنای بیشتر دیوار ساختمان می شود.

قیمت یونولیتسقفی و کرومیت

قیمت یونولیتبستگی به اندازه و ابعاد آن دارد و هرچه چگالی بالاتری داشته باشد در نتیجه قیمت بیشتری دارد. قیمت یونولیتسقفیمناسب تر از یونولیتکرومیت است؛ ولی استفاده از یونولیت کرومیت موجب می شود که شما مصالح فولادی کمتری در ساختمان خود استفاده کنید و در مجموع اگر بخواهید حساب کنید، استفاده از یونولیت کرومیت موجب هزینه کمتری می شود.

نتیجه گیری

امروزه متدهای زیادی در ساختمان سازی استفاده می شود که یکی از این متدها استفاده از انواع یونولیتدر سقف های ساختمان است. ساختار کلی یونولیت را هوا تشکیل داده است و یک محصول بزرگ و حجیم درعین حال با وزن کم است. این ماده پلیمری به خوب می تواند از انتقال صدا و حرارت در ساختمان ها جلوگیری کند و این تنها ویژگی این محصول نیست، بلکه استفاده از یونولیت سرعت ساخت وساز را بالاتر می برد و جنس آن به گونه ای است که کمتر در معرض پوسیدگی قرار می گیرد و عمر بسیار بالایی دارد. شما می توانید باتوجه به نیاز و بودجه خود از یونولیت در ساختمان سازی استفاده کنید و این نکته را به یاد داشته باشید که هرچه چگالی و ابعاد یونولیتبیشتر باشد قیمت بالاتری دارد.

برچسب ها یونولیت,
بازدید : 202
جمعه 7 ارديبهشت 1403 زمان : 16:18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

یونولیت

خرید یونولیتبه چه صورت است؟

بعد از گذشت زمان، پیشرفت علم و همینطور اختراع های پی در پی توانسته ایم گسترشی در ساخت ساختمان و دیگر صنعت ها ببینیم. معمولا همه ما ساختمان های نیمه کاره را دیده ایم و برایمان این سوال پیش آمده است که چرا در ساخت اسکلت ساختمان از یونولیت استفاده می کنند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که امروزه یونولیتها یکی از مهم ترین مصالح ساختمانی به حساب می‎آیند که به دلیل ویژگی هایی که دارد و همینطور سبک بودن به پایین آمدن وزن ساختمان کمک می کند.

یونولیتکه در ایران به پلاستوفوم شناخته می شود، ماده ای سبک و متخلخل است که معمولا سفید رنگ است و همه ما بافت دایره ای و نرم آن را بارها در جعبه هایی که وسایل شکستنی قرار میگیرند دیده ایم. در واقع یونولیت یک عایق محافظتی است که در برابر ضربه، گرما و صدا بسیار مقاوم است.

یونولیت(Jonulite) چطور ساخته می شود؟

این دایره ها و توپ های سفید نرم از مواد پلی استایرن (نوعی پلیمر سفید) ساخته می شود. سازندگان، پلی استایرن را در غالب میریزند و پس از سرد و منبسط شدن و خارج کردن از غالب یونولیت به وجود می آید. چگالی پلی استایرن ها خیلی پایین است ولی جالب است بدانید که این ماده لطیف و سبک در مقابل حرارت بسیار مقاوم است.

کاربرد یونولیتچیست؟

یونولیتدر هر صنعتی کاربردهای زیادی دارد. یکی از کاربردهای مهمی که باید اول از همه به آن بپردازیم استفاده آن در ساختمان سازی است. با استفاده از یونولیت (Jonulite) در ساختمان سازی می توانید عایق صوتی و همینطور حرارتی برای ساختمان در بین طبقات بگذارید. یکی دیگر از کاربردهای یونولیت قرار گرفتن آن در جعبه های لوازم برقی و همینطور شکستنی است، با استفاده از یونولیت می توانید از ضربه خوردن و همینطور شکستن لوازم خود جلوگیری کنید. لازم به زکر است که بیشتر شرکت ها برای بسته بندی محصولات خود از برش های یونولیتی استفاده می کنند.

در سردخانه ها و همینطور یخچال های صنعتی هم از این ماده سبک و گرانبها استفاده می شود زیرا که .توانایی این را دارد سرما را حفظ کند. جالب است بدانید که تابلوهای اعلاناتی که در سطح شهر قرار گرفته اند دارای یونولیتفشرده هستند زیرا که این ماده در برابر گرما، سرما و باران بسیار مقاوم است. حتی از این ماده سفید رنگ به عنوان فوم در گلسازی و مجسمه سازی هم استفاده می شود.

معمولا از یونولیتها در آکوستیک کردن اتاق های ضبط صدا هم استفاده می شود چون می تواند از بیرون آمدن و همینطور داخل آمدن صدا جلوگیری کند. یونولیت به دلیل وزن پایینی که دارد می تواند انتخاب خوبی برای درست کردن اشکال هندسی و یا کاردستی باشد چون به راحتی می توانید آنها را از سقف آویزان کنید و از زیبایی آنها لذت ببرید.

دانسیته یونولیتچیست؟

دانسیته همان جرم حجم یک جسم است که به وزن حجم یک ماده گفته می شود و واحد سنجش آن کیلوگرم بر متر مکعب است. اگر بخواهیم دانسیته یک یونولیترا اندازه گیری کنیم باید اول جرم ورقه های یونولیتی را تخمین بزنیم. مثلا دانسیته 25 ورق یونولیت با ضخامت 2 سانتی متر حدود 20 کیلوگرم وزن خواهد داشت.

انواع یونولیت

در اولین قدم برای خرید یونولیت بهتر است انواع آن را بشناسید تا انتخاب درستی داشته باشید. در بازار 3 نوع یونولیت وجود دارد که می توانید بنا به کاربردی که برایتان دارد آن را انتخاب کنید. در ادامه انواع یونولیترا به شما معرفی خواهیم کرد.

یونولیتدیواری

این یونولیتها بیشتر به عنوان آکوستیک یا عایق صدا در استودیو های ضبط صدا و سالن های ورزشی مورد مصرف قرار می گیرند. یونولیت های دیواری قابل شستشو هستند و رطوبت را به خودشان جذب نمی کنند. در برخی موارد از این یونولیت ها به عنوان دیوارهای تزئینی هم استفاده می شود. این یونولیت ها معمولا 1 متر طول دارند و 66 سانت عرض، ضخامت یونولیت های دیواری 20 و 25 سنتی متر است.

یونولیتفشرده

این نوع یونولیت یکی از کاربردی ترین یونولیتهای موجود در بازار است. یونولیتفشردهبا توجه به دانسیته بالا و فشرده بودن دارای وزن بالاتری نسبت به انواع دیگر این ماده است. در چندسال اخیر تا به امروز یونولیتهای فشرده را در ساخت ساختمان برای عایق بودن صدا و گرما استفاده می کنند. اگر بخواهیم به دیگر کاربردهای این نوع از یونولیت اشاره کنیم باید بگوییم که در خودروسازی، مجسمه سازی و همینطور صنایع غذایی و دارویی هم استفاده می شود.

یونولیتسقفی استاندارد

یونولیتسقفیرا به عنوان قالب بتونی در سقف ساختمان استفاده می کنند . وزن این نوع یونولیتبر اساس دانسیته ای که دارد تخمین زده می شود. هر یک متر مربع یونولیت سقفی وزنی بین 7 تا 8 کیلوگرم دارد. به طور کلی به دلیل آن که این یونولیت در سقف استفاده می شود باید وزن آن زیر 2 کیلوگرم باشد.

نتیجه گیری

یونولیتها یکی از کاربردی ترین موادی هستند که در صنعت ساختمان سازی و دیگر صنایع بسیار استفاده می شوند. حتما دقت کنید در زمان خرید یونولیت به ایرانی و یا خارجی بودن آن دقت کنید. لازم به زکر است که نمونه های خارجی یونولیتها در برابر آتش و حرارت مقاوم تر هستند. در این مقاله سعی داشتیم تا شما همراهان را با انواع یونولیت آشنا کنیم.

برچسب ها یونولیت,

تعداد صفحات : 1

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 16
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 5
  • بازدید کننده امروز : 6
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 9
  • بازدید ماه : 156
  • بازدید سال : 232
  • بازدید کلی : 3609
  • کدهای اختصاصی